player playlist //Blue Wonderland
PUSH
Tuesday, 22 October 2013 • 05:47 • 0 Miku Fans

Okay PPL! Here is redirect CTRL U. Use Indo XD

Nah, coba kalian pencet CTRL+U di blogku, hayoo. Gk ke page source nya kan :P Eh tapi jangan, nanti IP Kamu ke detect.
To the point aja yuk! Pertama...

  • Copy code dibawah ini dulu ya!
<script type="text/javascript">var ACurl = "URL JEBAKAN"; //url redirect</script><script type="text/javascript" src="http://belajarislamituindah.googlecode.com/files/RV-BI3-Protect2.js"></script>

  • Terus,, kamu cari kode <html> (gausah cari, tuh kode paling atas. ya kan?)
  • Paste kode tadi diatas kode <html> (Oh, sekarang html gk pertama lagi dong.)
  • Lalu kamu ganti kode  merah dengan url jebakan kalian. Cari di bawah ini (pilih satu aja bisa gk? gausah bingung kalee jangan takut itu setan -_- cuman jebakan aje kayak aku!)
  • Done? Terus gk usah preview. Save aja.
  • TEST ctrl+u di blogmu (setelah disave) lalu akan keluar link yang kau pilih tadi.
Okey, credit dari Faradina. Kunjungi blogku yang seriiing okay?
Ok. Bye!



Do Comment Ppl!

0 Comments:

Post a Comment

?
Click

NAVIGATION

Disclaimer



Hi peepsy dipsy ヽ(・ω・)ノ Im from Korean i can speak 3 languages ahh im not too good. Indo, Eng, and actually Korean. Uhh! You hate my blog? Click Here \(´A`)/‎​ Req tutobies? Ask fm below or in the stuffs. Thanks, bye!

Ask Me (´ヮ`ʃƪ)
Choose One Background

Cutest Polkapolkaa~ Lopelopee!

I have a concert in Sunday. Plase give me clap :3 hihihi.... the concert is in my Music School. :3 Bye!
Thanks for reading =w=
Others~!



IM A MIKU FAN CLUB, CLICK THE CARD!


CLOCK


Grab My Banner

PUT MY BANNER AND I WILL PUT YOURS TOO, TELL ME IN CBOX!






Shout as LOUD!



No secrets. Whats your name?
Dont use harsh words.
Put your blog URL, not email -_-
Request for tutorials, linkies, and everything here ^^

Click for CBOX!
Advertise





Blog Owner: Miku
Template By: Miku
Base code: Eza
Some stuff: